Hotell Helsingborg

I Helsingborg finns det ett brett utbud av hotell som passar för alla situationer. Det finns ett brett utbud av olika hotellkedjor i den vackra innerstaden och även ett antal hotell belägna i Helsingborgs närhet. Med vår smidiga bokningsmotor nedan finner du snabbt och enkelt ett hotell i Helsingborg som just passar dig och din situation. Ställ endast in ankomst och avresa så hittar vi snabbt och enkelt ett hotellrum för dig.Booking.com

Helsingborg ligger som bekant beläget på Skånes nordvästra kust och har endast 4km över till danska Helsingör. Helsingborg är en mycket vacker stad med många parker och stränder som sträcker sig långt in i staden. Det här gör att flera av hotellen i Helsingborg kan erbjuda en ganska unik upplevelse i Sverige med närhet till både stränder och den innerstaden.

Utöver sina stränder och parker är även Helsingborg kända för att vara en av Sveriges krogtätaste städer. Det möjliggör att att staden har flertalet välkända och kvalitativa restauranger man kan njuta av under sin vistelse. Många av restaurangerna är belägna längs med vattnet och det är därför primärt längs med strandpromenaden och i hamnen man bör söka efter dessa.

Söker du shopping under din hotellvistelse i Helsingborg kan vi rekommendera att du söker dig till Kullagatan i centrala Helsingborg. Kullagatan var en av Sveriges första gågator och är idag kärnan i shoppingen i Helsingborgs innerstad.

Vi hoppas ni får möjlighet att njuta av ett underbart hotell i Helsingborg och får en riktigt bra vistelse i denna underbara stad.