Hotell Jönköping

Hotellen i Jönköping är ganska spridda men det finns ett stort utbud. Ska man notera två olika viktiga kluster handlar det om ett i centrala Jönköping där det finns hotell på både öster och väster. Det andra klustret av hotell finner vi vid Elmia där fokus är på mycket besökare och turister i och med alla mässor. För att boka ett hotell i Jönköping väljer du endast dag för incheckning och utcheckning nedan och klickar på sökknappen så hittar du ett lämpligt passande hotell.

Jönköping är en stad belägen vid Vätterns sydspets och längs med insjökusten finner vi även fina stränder och en vacker natur. Staden är känd för alla sina kyrkor och Elmia som nämndes ovan.

Besökare man Jönköping rekommenderas det att man tar en tur i shoppingkvarteren på öster och därefter beger sig ner mot piren där ni finner många mysiga restauranger. Pirens restauranger passar bäst sommartid och vintertid rekommenderas nog snarare restaurangerna inne i stan.

För att verkligen njuta av Jönköpingens finaste sida rekommenderar vi en promenad längs med Vätterstranden från piren norr över tills det att stranden tar slut. Det är en mysig promenad och påvisar Jönköpings allra bästa sida.

När ni ändå befinner er i Jönköping rekommenderar vi även en utflykt till polkagrisens hemstad Gränna som bara ligger strax norr om Jönköping. Det är en mysig och idyllisk småstad med mycket historia och polkagrisar att bjuda på. Utanför Gränna finner ni även Visingsö som är en ö mitt i Vättern som är väldigt trevlig att besöka sommartid.

Vi hoppas att ni får njuta av en trevlig vistelse och hittar ett lämpligt hotell i Jönköping.