Hotell Linköping

Hotellen i Linköping är till största del placerade i de allra mest centrala delarna, med några få undantag. Det går utan problem att finna både små lokala hotell och större hotellkedjor på orten. Linköping som är en av de större städerna i Sverige kan erbjuda hotellrum i många olika former och det bör finnas något som passar de flesta önskemål. För att boka hotell i Linköping väljer du en passande dag för incheckning respektive utcheckning och går vidare med sökknappen.

Linköping är en stad med ett etablerat restaurang och nattliv. Staden har en väldigt kompakt stadskärna vilket innebär att det är väldigt korta gångavstånd från de flesta hotellen på orten. Vill man njuta av god mat och ett rikligt nattliv är det Ågatan med tvärgator som gäller och sommartid finner man även stora uteserveringar på Stora torget.

Under besöket i Linköping kan vi rekommendera att man besöker Linköpings domkyrka som är en av sevärdheterna samt att man tar en promenad längs med Stångån. Linköping är ingen direkt sommarstad då avståndet till vattnet är ganska långt men runt omkring Linköping finner vi Vreta kloster och Berg som är två intressanta platser att besöka.

Är man ute efter shopping under sitt besök i Linköping rekommenderar vi antingen att man fokuserar på innerstaden med ett brett utbud av butiker alternativt besöker Tornby-området. I Tornby-området finner man allt ifrån Ikea till gallerian Ikano-huset och alla stora handelskedjor som t.ex. Elgiganten, XXL och Lager157.

Boka ett hotell i Linköping och få en riktigt bra vistelse i en trevlig stad.