Hotell Sundsvall

I Sundsvall är större delen av hotellen belägna på en ganska liten yta i centrala staden. Hotellen i Sundsvall representerar nästan alla större hotellkedjor, vilket gör att oavsett vilken av de större kedjorna som du föredrar har vi ett hotell för dig. Det finns även ett antal mindre fristående hotell om det är vad du eller ni söker så Sundsvalls hotell har något som bör passa alla olika behov och situationer. För att boka ett hotell i Sundsvall fyller du endast i ankomst och avresa samt klickar på sök och följer vidare anvisningar så hittar du ett hotell som passar din situation.



Booking.com

Sundsvall benämns ofta som Norrlands huvudstad är en av nyckelstäderna i norra Sverige. Staden binds väldigt bra ihop med södra Sverige genom E4an som går förbi staden och den flygplats som ligger något norr ut från staden.

I Sundsvall finner du ett brett utbud av restauranger och barer där innerstaden står i fokus för detta utbud. Ett av Sveriges få casinon är även beläget i Sundsvall där både spel, mat och dryck är viktiga delar.

Är du intresserad av att åka längdskidor finner du runt staden långa sträckor med skidspår och möjligheten att njuta av den vackra naturen. Sommartid får du fokusera på den vackra naturen eller ta en promenad upp på någon av de bergen som är belägna runt omkring Sundsvall.

Vi hoppas ni hittar ett hotell i Sundsvall som passar era behov och får en väldigt trevlig vistelse i Norrlands huvudstad.